Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Cara van der Grient: 'Een gehandicapte baby redde mijn huwelijk'

Cara en Mario trouwen en krijgen een dochter. Na een operatie kan Cara geen kinderen meer krijgen. Dit is voor haar een enorme teleurstelling. Cara voelt zich geen vrouw meer en met hun huwelijk gaat het daardoor heel slecht.

In die tijd gaat Cara een keer met Mario mee naar de manege. Ze zit daar aan de bar en raakt aan de praat met een vrouw die een zwaar gehandicapte baby op schoot heeft. Deze baby wordt in Cara's armen gedrukt en de vrouw vraagt: 'Hebben?' Wonderlijk genoeg is Cara's antwoord vol overtuiging: 'Ja'. En dan gebeurt er iets dat haar hele leven op z'n kop zet .

Wat deze baby, Koen, teweegbrengt in het leven van Cara en Mario ziet u vanavond in 'De Verandering - en het Lied van Jouw Leven'.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.