Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Etienne Poeder

De kleine Etienne groeit op in een zeer muzikale familie en droomt ervan later een grote ster te worden. Hij loopt allerlei talentenshows plat en raakt langzamerhand steeds bekender.

Etienne is een knappe verschijning en wint steeds opnieuw de harten van het publiek. Hij ontpopt zich als een ware rokkenjager. 'In elk stadje een ander schatje' is zeker op hem van toepassing.

Als Joop van de Ende hem de hoofdrol geeft in de Musical The Lion King kan zijn roem niet meer stuk. Maar glorie en roem kennen vaak ook een andere, donkere kant. In het geval van Etienne is dat haast letterlijk zo als hij en zijn familie geconfronteerd worden met de duistere gevolgen van negatieve Winti, een Surinaamse vooroudergodsdienst. Er begint een gevecht dat het uiterste van Etienne vraagt. Maar Jezus klopt aan de deur en dingen beginnen te veranderen.