Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Randy

Als een heuse Casa Nova drinkt en feest Randy (31) zijn studententijd door. Als hij voor zijn studie naar Barcelona vertrekt in de hoop daar mooie Spaanse vrouwen te verleiden, valt Randy als een blok voor een Duits christelijk meisje.

"Jij zal nooit belangrijker voor mij worden dan God", vertelt ze hem. Randy is verbaasd over deze opmerking maar ook gefascineerd door de manier waarop zij over het geloof praat.

Als hij niet lang daarna een foldertje van een Alpha Cursus op zijn fiets vindt, besluit hij -in de hoop antwoorden te vinden op zijn levensvragen- mee te doen aan deze cursus. Tijdens het Alpha Weekend wacht hem totaal tegen zijn verwachtingen in, een bijzondere ontmoeting met God die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Randy's verandering blijft ook niet onopgemerkt bij zijn familie en vrienden. Die begrijpen hem soms totaal niet. Hoog tijd dus voor een confrontatie waarbij alle gevoeligheden nu eens wél worden besproken...