Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Diederik van den Heuvel: 'Ik was een agressieve man.'

'Doe maar normaal dan doe al je gek genoeg', is het motto waarmee Diederik van den Heuvel opgroeit. Vanaf zijn jonge jaren zet hij zich daar tegen af. Hij wordt een agressief mannetje.

Diederik trouwt met Alice en ze krijgen 3 kinderen, een vierde kindje is nu op komst. Binnen het gezin lijkt het heel gezellig, maar er zijn tijden dat de omgeving niet veilig is voor de driftbuien van Diederik. Alice doet er alles aan om het gezin draaiende te houden.

Dan gebeurt er iets, waardoor Diederik zich realiseert dat het roer om moet. U kunt dit vanavond zien in De Verandering - en het Lied van Jouw Leven.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.