Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Jan den Ouden

In het verleden gaf Jan den Ouden zijn leven aan satan. Tijdens een vakantie kwam de omslag en gaf hij zijn leven aan God. Het begin van zijn zoektocht. Openhartig vertelt Jan over zijn geloof en zijn worsteling.

"Ik was altijd op zoek naar God en de zin van het leven. Het lukte me niet. Hij moest mij dan maar vinden!" Tijdens die zoektocht gaf Jan zijn leven aan satan. "In plaats van vrede en geluk vinden, werd ik steeds angstiger en bozer. Ik ging bewust mensen kwetsen. Dit dreef mij tot wanhoop en ik speelde met de gedachten om er een eind aan te maken. Maar tijdens een vakantie kwam de omslag. Ik gaf mijn leven aan God. Het begin van mijn zoektocht".

 

Ziekte, onrecht en vooral het veel te jong sterven van zijn zus zorgen ervoor dat Jan den Ouden nog niet klaar is met zoeken. Openhartig vertelt hij aan Andries Knevel over zijn geloof en zijn worsteling.