Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Jorijke Koelewijn

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

In De Verandering reist Mirjam Bouwman met Jorijke en Henk naar het land waar hun leven totaal op z'n kop is gezet. Ze ontmoeten daar de mensen die belangrijk zijn geweest na het ongeluk. In deze aflevering zien we Jorijke en volgende week vertelt Henk in 'De Verandering en het lied van jouw Leven' zijn verhaal.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten belangrijke plekken en mensen.

Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van 'het lied van hun leven'.