Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Lora Kremer

Ebel, de man van Lora Kremer, wordt vermoord in hun huis in Kenia. Met haar twee kleine kinderen keert Lora terug naar Nederland. Pakt ze de draad weer op?

Het is februari 2011 als Lora Kremer 's nachts in haar huis in Kenia wakker schrikt van een geluid. Sinds 2008 woont ze daar samen met haar man Ebel en twee kleine kinderen Levi en Esra, en hebben ze een kleinschalige opvang gestart voor weeskinderen.

Het geluid dat Lora die nacht hoort is niet, zoals gewoonlijk, op de basis van Jeugd met een Opdracht waar ze in de buurt wonen, maar komt van de veranda. Op het moment dat ze Ebel roept staat er al een overvaller in hun slaapkamer.

Deze nacht zal het leven van Lora voorgoed veranderen. Ebel wordt vermoord en Lora komt met haar twee kleine kinderen terug naar Nederland.

Hoe Lora, samen met God, het leven hier weer oppakt, ziet u vanavond in een nieuwe aflevering van De Verandering en het Lied van Jouw leven.