Icon--search Icon--video Icon--play Icon--pause Icon--twitter Icon--facebook Icon-navIcon Icon--arrowLeft Icon--arrowRight Icon--audio Icon--photo icon--tag Icon--radio icon--contact volume-off Icon--volume-up

Monique Oostdam

Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten met familie en vrienden mee naar het theater. Hier horen zij de uitvoering van het lied van hun leven.

Van jongs af aan toont Monique Oostdam dat ze een ondernemer in hart en nieren is. Of het nu messensets of nep-designer jeans zijn, in haar handen wordt het goud. Ze doet er alles aan om voor haar dertigste financieel binnen te zijn.

Inmiddels is Monique 30, woont in een eenvoudig studentenkamertje en werkt voor een christelijk hostel in Amsterdam. En hoe dat zo is gekomen, ziet u vanavond in de Verandering.

Presentatrice Mirjam Bouwman bezoekt met haar gasten plekken en mensen die voor hen belangrijk zijn geweest. Naar aanleiding van hun levensverhaal wordt er in elke aflevering een lied geschreven en gecomponeerd. Aan het einde van het programma neemt Mirjam haar gasten mee naar een plek waar zij 'het lied van hun leven' gaan horen.