tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Alleenstaande moeders met kinderen onder één dak in het nieuwe EO-programma 'Villa Single Mama'

Alleenstaande moeders met kinderen onder één dak in het nieuwe EO-programma 'Villa Single Mama'

Vanaf dinsdag 1 september, 20.30 uur, NPO3

In 'Villa Single Mama' nemen acht alleenstaande mama's en hun kinderen even 'pauze' van hun normale leventje alleen. Ze nemen hun intrek in een grote villa, in een landelijke omgeving waarin ze samen het huishouden en de opvoeding delen. In acht afleveringen volgen we het wel en wee van de vrouwen en hun kinderen. Kunnen ze elkaar helpen sterker in het leven te staan?

Het aantal alleenstaande moeders in Nederland neemt toe en vaak staan ze in hun eentje voor grote uitdagingen: Hoe breng je je kinderen groot? Hoe ga je om met de vader van je kinderen? Hoe combineer je werk met je zorgtaken? Hoe houd je tijd over voor jezelf?

In Villa Single Mama staan de moeders er even niet alleen voor. Het programma gaat uit van hun onderlinge kracht. Iedere moeder neemt een keer de leiding met als doel de andere moeders te laten leren van haar ervaring. Dat gaat uiteraard gepaard met onderlinge spanningen en conflicten, maar ook met nieuwe inzichten en vriendschappen.

De EO wil met dit programma aandacht vragen voor alleenstaande moeders en hun problematiek. De serie is de Nederlandse versie van het Engelse BBC-format Young Mum's Mansion en wordt geproduceerd door Blue Circle.

Contactpersoon Pers

Thamar Nelissen-van Winsum
T. (035) 647 47 02
M. 06 - 13 07 85 80
E. thamar.nelissen@remove-this.eo.nl