tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Arena: Moet de overheid scheiden ontmoedigen?

Arena: Moet de overheid scheiden ontmoedigen?

Woensdag 11 november, 21:10 uur, NPO 2

Nu de economische crisis ten einde is, neemt het aantal scheidingen weer toe. Als ouders gaan scheiden, zijn kinderen daar vaak de dupe van. Hun schoolprestaties lijden eronder en de psychische gevolgen dragen ze soms de rest van hun leven met zich mee.

Ondanks al die schadelijke gevolgen is scheiden steeds normaler geworden. Ongeveer één op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. In Arena daarom een discussie over de maatschappelijke gevolgen van al die verbroken relaties. Scheiden we te makkelijk? En moet de overheid in actie komen om scheiden te ontmoedigen? 

Over Arena
Discussieprogramma over actuele maatschappelijke onderwerpen. Onder leiding van Tijs van den Brink gaan betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken het gesprek aan. De kijker kan via het tweede scherm en Twitter meepraten. Renze Klamer is de schakel tussen de gasten in de studio en kijkers thuis. Hij legt de inbreng van de kijkers aan de studiogasten voor.

Online

Second screen: live.eo.nl
Twitter: #Arena

Download foto's

Contactpersoon pers

Ilonka van Heusden
Telefoon: (035) 647 43 67
Mobiel: 06 - 22 46 63 95
E-mail: ilonka.van.heusden@remove-this.eo.nl