tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Arena: Verslaafd aan onze smartphone?

Arena: Verslaafd aan onze smartphone?

Woensdag 16 december, 21:10 uur, NPO 2

In korte tijd heeft de smartphone een belangrijke plek in ons leven veroverd. Onze omgang met de telefoon heeft soms zelfs iets weg van een verslaving. Bijvoorbeeld als we het tijdens een gezellig etentje niet kunnen laten om even naar het ding te grijpen.

Vooral veel jongeren gedragen zich als smartphonejunkies. Daardoor slapen ze slechter, kunnen ze zich minder goed concentreren en presteren ze slechter op school. Veel ouders en docenten worstelen met de vraag welke grenzen ze moeten stellen. Is het misschien tijd voor een smartphone-etiquette?

Over Arena
Discussieprogramma over actuele maatschappelijke onderwerpen. Onder leiding van Tijs van den Brink gaan betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken het gesprek aan. De kijker kan via het tweede scherm en Twitter meepraten.

Renze Klamer is de schakel tussen de gasten in de studio en kijkers thuis. Hij legt de inbreng van de kijkers aan de studiogasten voor.

Online

Second screen: live.eo.nl
Twitter: #ArenaDebat

Website Arena

Download foto's

Contactpersoon pers

Liesbeth Moret
Mobiel: 06 - 20 01 82 67
E-mail: liesbeth.moret@remove-this.eo.nl