tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Bezoekers genieten van gevarieerd BEAM Festival

Bezoekers genieten van gevarieerd BEAM Festival

In Amsterdam vond vandaag de derde editie van het BEAM Festival plaats. Honderden jongeren verzamelden zich vanmiddag in De Melkweg in Amsterdam, waar ze genoten van een gevarieerd programma met veel muziek, sprekers, workshops, film en theater. De Amerikaanse pop-folkband ‘I Am They’ opende het festival en zette de toon voor een geslaagd evenement.

De bezoeker van het BEAM Festival genoot acht uur lang van een afwisselend programma. Zo lieten ‘up and coming’ artiesten als Jay-Way, Guvna B, Reyer en de Engelse band ‘Rivers & Robots’ van zich horen en genoot het publiek zichtbaar van de optredens van Blanca, Hanne de Vries, I Am They en Capital Kings. De Christelijke Hogeschool Ede en Evangelische Hogeschool zetten jongeren aan het denken over hun eigen toekomst tijdens ‘inspirational talks’ en filmliefhebbers haalden hun hart op bij de 3Lab-documentaire Seks, God en trouwringen en de Europese première van de film ‘Priceless’. 

Ontmoeten

Bij het BEAM Festival – hét christelijke festival van het najaar - staat ontmoeten centraal. “Het is gaaf om al die jongeren samen te zien in de Melkweg”, vertelt eindredacteur Paul de Vos. “Dansen, discussiëren en nieuwe inzichten opdoen van leeftijdsgenoten, BEAM-redactieleden en sprekers; het is waar jongeren die geloven behoefte aan blijken te hebben. Hoe geef je jouw geloof vorm als je nu jong bent?”

Over BEAM

BEAM is enthousiast over Jezus. Met haar website, magazine en events wil BEAM dit enthousiasme delen en jongeren op een ontspannen, positieve en creatieve manier inspireren om Hem te volgen.

Contactpersoon Pers

Linda van de Pol
e. linda.van.de.pol@remove-this.eo.nl
t. 06 21 59 04 41