tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Dagelijks EO-programma Geloof en een Hoop Liefde breidt uit

Dagelijks EO-programma Geloof en een Hoop Liefde breidt uit

Vanaf maandag 4 januari, iedere werkdag om 18.10 uur op NPO 2.

Met ingang van januari 2016 breidt het dagelijkse EO-programma Geloof en een Hoop Liefde uit. Met een uur extra zendtijd per week en een nieuw tijdstip bouwt de EO mee aan een sterke vooravond op NPO 2. Het inmiddels vertrouwde programma is vanaf 4 januari 2016 iedere werkdag te zien om 18.10 uur op NPO 2.

Geloof en een Hoop Liefde is sinds 2013 een vaste waarde op NPO 2. Dagelijks kijken er zo’n 200.000 mensen naar het programma, wat goed is voor een gemiddeld kijktijdaandeel van 9%. “We zijn blij met deze ontwikkeling,” vertelt eindredacteur Anne Marie Holwerda. “Als EO willen we verhalen vertellen over geloof en het volgen van Jezus: ‘Leef je geloof’. Dit programma raakt het hart van onze missie. We zoeken altijd naar persoonlijke en herkenbare verhalen die raken.”

Geloof en een Hoop Liefde bezoekt wekelijks een plaats in Nederland. Presentatoren Hella van der Wijst, Kefah Allush, Mirjam Bouwman en Herman Wegter gaan op pad met bekende en onbekende dorpsbewoners die hen wegwijs maken in de lokale dorpsgewoonten en -gebruiken. Dit levert bijzondere en inspirerende ontmoetingen op. Inmiddels heeft het programma al meer dan honderd Nederlandse plaatsen bezocht. 

Download foto's

Naamsvermelding Ruben Timman
Presentatoren Geloof en een Hoop Liefde

Contactpersoon pers

Judith Vernooij
Mobiel: 06 – 11 03 55 47 
E-mail: judith.vernooij@remove-this.eo.nl