tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Dromen over mijn vader

Dromen over mijn vader

Mensjesrechten/ Zapp Echt Gebeurd. 12 februari om 19:25 uur op Zapp NPO 3

Damian woont al bijna zijn hele leven bij zijn opa en oma. Zijn vader overleed toen hij vier jaar oud was en met zijn moeder heeft hij niet veel contact. Voor Damian zijn opa en oma z'n échte ouders. Toch mist hij soms zijn vader. Terwijl Damian raketten bouwt en computers hackt, probeert hij op zijn eigen manier dichter bij zijn vader te komen. Maar hoe doe je dat bij iemand die dood is?

Mensjesrechten
Ieder kind heeft recht op een gelukkig leven, dat staat in het internationale Kinderrechtenverdrag. Maar de realiteit is anders. Er kan van alles gebeuren waardoor geluk in de knel komt. Daarover gaan de acht nieuwe jeugddocumentaires van Mensjesrechten. De verhalen bieden context aan actuele gebeurtenissen. In elke aflevering staat  telkens één artikel van de Rechten van het Kind centraal.

Mensjesrechten wordt gemaakt door IKON docs bij de EO. Regie Dromen over mijn vader: Willem Baptist. Trailers en achtergrondinformatie vindt u op www.mensjesrechten.nl. Voor meer informatie of een interview met Damian kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Download foto's

Download hier de foto's van Dromen over mijn vader.

Trailer Dromen over mijn vader

Contactpersoon pers

Kirsten Slagter
kirsten.slagter@eo.nl
+31631513620