tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Duurzaam modeprogramma Hip voor Nop start met derde seizoen

Duurzaam modeprogramma Hip voor Nop start met derde seizoen

Hip voor Nop, vanaf 26 februari elke donderdag, 17.15 uur, NPO Zapp

Op donderdag 26 februari start een nieuw seizoen van het duurzame meidenprogramma ‘Hip voor Nop’. In het populaire EO-kinderprogramma helpt presentatrice Anne-Mar Zwart elke week twee beste vriendinnen (BFF’s) aan een compleet nieuwe look. Niet door dure winkels leeg te kopen, maar door oude kledingstukken van zolder te halen en te gebruiken voor nieuwe, fashionable kleding. Helemaal hip, voor (bijna) noppes!

In dit gloednieuwe, derde seizoen is onder andere te zien hoe Anne-Mar en de stylisten oude kleding van BFF’s Sanne en Selena omtoveren tot een coole outfit voor een schaatsuitje. Ela en Amelie gaan aan de slag met een glamourlook voor de Turkse bruiloft van de zus van Ela; rockchicks Lesley en Nienke krijgen hulp bij een outfit voor hun tuinfeest; en Maia en Zinzi pimpen hun basisschoolkleding, zodat zij in stijl kunnen beginnen aan hun eerste jaar op de middelbare school.

De kledingkast van…
Ook dit seizoen ontdekken we welke mooie en minder mooie items te vinden zijn in de kledingkast van een aantal bekende Nederlanders. Wat is bijvoorbeeld het favoriete kledingstuk van Daan Zwierink van Mainstreet? Hoe ziet de kledingkast van Nikkie de Jager (van het populaire YouTube-kanaal Nikkie Tutorials) eruit? En wat is het meest bijzondere kledingstuk dat stylist van het zuiden Roy Donders in zijn kast heeft hangen? Ook nemen we een kijkje in de kledingkast van zanger en presentator Martijn Stoffers; presentatrice Yvonne Coldeweijer; zangeressen Savanna, Pearl Jozefzoon en Vajèn van den Bosch; zanger Alessandro Wempe; en danseres Ingrid Jansen.

Jongens over meidenproducten
In het pashokje ontdekken we wat er gebeurt als jongens een minuut lang hun ongezouten mening mogen geven over meidenproducten en meidenonderwerpen. Wat vinden jongens bijvoorbeeld van de populaire boyband ‘One Direction’? Hebben ze wel eens gehoord van teenspreiders? En wat weten ze van harsen?

Sterrenstylisten
Net als in de eerste twee seizoenen, werken ook in het nieuwe seizoen een aantal sterrenstylisten mee aan ‘Hip voor Nop’. Zo zien we alleskunner Paul Benjamin terug, net als stylisten en ontwerpsters Kim Arnold en Sanne Mus en styliste Diana Theys, die veel bekende Nederlanders stylet! Nieuw dit jaar is styliste en modeontwerpster Nannette Looise. Samen met de andere stylisten helpt zij de BFF’s om van vintage kleding nieuwe looks te maken!

Trailer

Volg Hip voor Nop op:

Contactpersoon Pers

Thamar Nelissen-van Winsum
T (035) 647 47 02
M 06 13 07 85 80
E thamar.nelissen@remove-this.eo.nl