tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
EO BEAM presenteert tweede editie Week van de Worship

EO BEAM presenteert tweede editie Week van de Worship

In de week van 2 tot 7 november organiseert BEAM voor de tweede keer de ‘Week van de Worship’. Een week lang staat worshipmuziek centraal op de website eo.nl/BEAM. Met als hoogtepunt de BEAM Worship Top 100. Ook kunnen luisteraars een exclusieve rondvaart over de Amsterdamse grachten winnen op The WorSHIP.

BEAM Worship Top 100

Vrijdag 6 november wordt van 14.00 tot 21.00 uur de BEAM Worship Top 100 uitgezonden op BEAM radio. Een lijst die volledig wordt samengesteld door de BEAM-lezers en –luisteraars. Stemmen kan tot 5 november 21:00 uur via www.eo.nl/beamworship.

Rondvaart op The Worship
Een unieke rondvaart door de Amsterdamse grachten onder de muzikale leiding van Hanne de Vries, zanger van de BEAM Worshipband en DJ Reyer. The Worship meert aan in de buurt van De Melkweg waar die dag het BEAM Festival wordt gehouden. Op The Worship is plaats voor 20 passagiers. Jongeren kunnen een plaatsje bemachtigen door hun motivatie in te sturen via de website www.eo.nl/beam.

Martine van der Spek presenteert wekelijks een worship podcast voor BEAM. “Worshipmuziek is onder jongeren momenteel de populairste stroming binnen de christelijke muziek. De nummers variëren van kwetsbare ballads tot stevige pop en rock. Anders dan bij ‘gewone’ populaire christelijke muziek, gaan de nummers heel nadrukkelijk over wat je zelf gelooft en meemaakt als christen. Over jouw relatie met God.” Veel van de liederen worden dan ook geschreven en uitgebracht door muzikanten in samenwerking met grote kerken zoals Hillsong uit Australië.

EO Visie over worship
Ook ledenmagazine EO Visie staat in het teken van de Week van de Worship. Met o.a. een groot portret van zanger en liedschrijver Brian Doerksen die vele bekende aanbiddingsliederen op zijn naam heeft staan. Ook duikt de redactie in de wereld van de in christelijk Nederland zo bekende Opwekkingsliederen en gaat ze op zoek naar het geheim achter een goed aanbiddingslied.

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
Mobiel: 06 - 53 69 01 85
Email: thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl