tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
EO-meidenprogramma Hip voor Nop in nieuw jasje

EO-meidenprogramma Hip voor Nop in nieuw jasje

Hip voor Nop, vanaf 1 september elke dinsdag op NPO Zapp

Hip voor Nop, het duurzame meidenprogramma van de Evangelische Omroep, is vanaf vandaag terug op tv. Het programma waarin presentatrice Anne-Mar twee vriendinnen aan een nieuwe look helpt, heeft een kleine metamorfose ondergaan. Met een aantal nieuwe en verbeterde items wil het programma nog meer meiden enthousiast maken om miskopen en oude kledingstukken te recyclen door er een nieuwe outfit van te maken.

In het nieuwe seizoen daagt Hip voor Nop zowel de BFF's als de kijker uit om nog meer zelf aan de slag te gaan. "Zo kregen de vriendinnen die in de uitzending centraal staan in het verleden de opdracht om bij familieleden of kennissen een kledingstuk op te halen. Nu maken we het zowel voor de vriendinnen als voor de kijker leuker door ze naar een bekende Nederlander of een bekend tv-programma te sturen", vertelt presentatrice Anne-Mar. "Lukt het de meiden om die leuke blouse bij Spangas, die mooie schoenen bij Sascha Visser of die toffe accessoires bij het Jeugdjournaal te regelen?"

Jongenstutorial
Daarnaast maken de kijkers van Hip voor Nop in het vierde seizoen kennis met vier jongens, die elke week hun licht laten schijnen over typische meidenproblemen. De duo's Casper & Luuk en Luca & Levi hebben in de 'jongenstutorial' handige, creatieve, maar vooral grappige ideeën over onderwerpen als pukkels, extensions en het ontharen van benen.

Doe-het-zelf
Het vrolijke meidenprogramma daagt de kijker al drie seizoenen lang uit om oude kleding niet weg te gooien, maar te gebruiken voor het maken van een nieuwe outfit. In het nieuwe seizoen worden de jonge kijkers elke aflevering geïnspireerd en op weg geholpen om zelf thuis aan de slag te gaan met het vinden van hun eigen look.

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
Mobiel: 06 - 53 69 01 85
Email: thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl