tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Fascinerende reis door de schepping in Life Story

Fascinerende reis door de schepping in Life Story

Vanaf woensdag 4 februari 2015, wekelijks om 20.30 uur op NPO 1

In de prachtige nieuwe natuurserie Life Story worden dieren over de hele wereld gevolgd in hun ‘struggle for life’. In zes delen zien we de gehele levensloop en ontdekken we de geheimen en uitdagingen van ieder stadium van hun leven. Life Story is na Planet Earth, Frozen Planet, Life, Africa en Earthflight de zesde BBC Landmarkserie die te zien is op de Nederlandse televisie.

Uniek
Life Story onderscheidt zich van de andere natuurseries door de unieke beelden die de kijker meenemen in de reis door het leven van dieren over de hele wereld. De eerste stapjes, de verzelfstandiging, verwerving van macht, zoektocht naar een partner en het eigen ouderschap: het zijn mijlpalen in het leven van mens en dier die iedereen herkent.

Meeslepend

De indrukwekkende beelden, gedraaid in Ultra HD, wisten wereldwijd al miljoenen kijkers aan de serie te binden. Het leven van dieren over de hele wereld is schitterend en meeslepend: hoe overleven ze in de betoverende en woeste natuur? Hoe groeien ze op en beschermen ze elkaar? Life Story vertelt dit verhaal in al zijn boeiende facetten.

3 miljoen kilometer

Life Story
is een indrukwekkende productie. Vier jaar lang is met een team van 18 personen aan de natuurserie gewerkt. De beelden zijn opgenomen in 29 landen over 6 continenten, waarvoor in ongeveer 3 miljoen kilometer werd gereisd. Al met al leverde dit ruim 1800 uur beeldmateriaal op.

Contactpersoon pers

Aldert Baas
Telefoon: (035) 647 47 13
Mobiel: 06 - 45 18 89 60
E-mail: aldert.baas@eo.nl