tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Gewone Nederlanders, bijzondere dilemma's

Gewone Nederlanders, bijzondere dilemma's

Dilemma, vanaf zaterdag 30 mei, 21.15 uur, NPO2

Moet ik het contact met mijn heroïneverslaafde partner verbreken? Zal ik de confrontatie aangaan met de moordenaar van mijn moeder? Moeten we onze 5-jarige gehandicapte zoon naar een instelling brengen, omdat de zorg ons te zwaar valt? Gecompliceerde vragen, waar mensen nachtenlang van wakker kunnen liggen.

In het nieuwe EO-programma 'Dilemma' gaat Tijs van den Brink op zoek naar een oplossing. In de studio ontvangt hij iedere week een gast die een lastige beslissing moet nemen. Samen met betrokkenen, ervaringsdeskundigen en professionals probeert hij de vraagsteller te helpen om een keuze te maken.

De EO-presentator is enthousiast over het nieuwe programma: "In Dilemma staat veel op het spel. Mensen komen bij ons een keuze bespreken die een grote impact heeft op hun leven. Het mooie aan dit programma is dat we hen écht verder kunnen helpen. Ik hoop van harte dat we heel veel mensen kunnen gaan helpen een knoop door te hakken."

Kijkers helpen online
Het leuke aan Dilemma is dat niet alleen de experts in de studio hun visie kunnen delen. Ook de kijker thuis wordt ingeschakeld. Wat zouden ze doen als zij het Dilemma zouden hebben? In de week voor de uitzending kunnen 'ervaringsdeskundigen' thuis hun advies geven via een speciale website. Met een stemtool bepalen de kijkers welk advies het beste is door de adviezen van hun medekijkers te liken of te verwerpen.

Download foto's

Contactpersoon Pers

Ilonka van Heusden
Telefoon: (035) 647 43 67
Mobiel: 06 - 22 46 63 95
E-mail: ilonka.van.heusden@remove-this.eo.nl