tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Hartverwarmende Hip voor Nop Special in teken van kanker

Hartverwarmende Hip voor Nop Special in teken van kanker

Hip voor Nop Special, dinsdag 2 februari, 17.15 uur, NPO Zapp

Op dinsdag 2 februari, vlak voor Wereldkankerdag, besteedt de Evangelische Omroep in een special van het meidenprogramma Hip voor Nop aandacht aan het thema kanker. In de speciale aflevering van het programma volgt de kijker Zoë en Anouk, die een zwaar jaar hebben doorstaan: bij de 8-jarige Zoë werd in 2014 leukemie geconstateerd. Om hun hechte vriendschap te vieren, gaan de meiden in het populaire fashionprogramma op zoek naar een nieuwe look.

In Hip voor Nop maken vriendinnen - samen met presentatrice Anne-Mar en een stylist(e) – een nieuwe outfit van oude kleding. “In de special gaan we verder”, vertelt Anne-Mar. “We maken Zoë’s look compleet met een gloednieuwe pruik.” Na een oproep meldden tientallen kijkers zich aan om hun lange haren te doneren voor het goede doel. Zo ook de 11-jarige Amber. “Nadat ze zelf leukemie heeft gehad, laat ze haar haar groeien met één doel: doneren voor kinderen die een pruik nodig hebben. Prachtig en hartverwarmend!”

Tips en trends

Uiteraard is er in de special ook aandacht voor handige tips en tricks en krijgt de kijker informatie over de laatste trends op modegebied. Wat zijn dé haartrends van 2016? En welke mogelijkheden heb je met kort haar? Nieuw seizoen

Met de special wordt een nieuw seizoen van Hip voor Nop ingeluid. Ook in het vijfde seizoen daagt het programma de kijker uit om oude kleding niet weg te gooien, maar te gebruiken voor het maken van een nieuwe oufit. De nieuwe afleveringen boordevol inspiratie, nieuwe BFF’s en toffe do-it-yourselfs zijn vanaf 2 februari elke dinsdag te zien op NPO Zapp.

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
e. thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl
t. 06 53 69 01 85