tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause

Ik Mis Je

Aan het graf van een geliefde, waar verdriet en gemis zo voelbaar zijn, lijkt troost ver weg. Toch worden juist op deze plaats veel hoopvolle verhalen gedeeld. Verhalen vol leven; over eerste ontmoetingen, liefde en bijzondere herinneringen. Verhalen over blijdschap en verdriet, ziekte en gezondheid, het verleden en de toekomst. Ik Mis Je – voorheen Bakkie Troost - brengt deze verhalen dichtbij. Presentatoren Arjan Lock en Hella van der Wijst praten op begraafplaatsen door heel Nederland met nabestaanden over het verlies van een dierbare. Wat is er gebeurd? Wat biedt troost en hoe pak je de draad weer op?

Download hier gidsteksten en foto's

Tijd

Zaterdag om 18.40 uur

Zondag om 8.55 uur

Zender

NPO 2

EO's zondagmorgenprogrammering

Iedere zondagmorgen is de EO er op Nederland 2 met maar liefst vier verschillende programma’s over geloven in en leven met Jezus. Een compleet aanbod waarbij de bijbel opengaat. Met Ik Mis Je, Nederland Zingt op Zondag, De Kapel en Metterdaad.

Contactpersoon Pers

Geertine Zwijnenburg
Telefoon: (035) 647 47 03
Mobiel: 06 - 15 39 99 33
E-mail: geertine.zwijnenburg@remove-this.eo.nl