tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Kaartverkoop 42ste EO-Jongerendag van start!

Kaartverkoop 42ste EO-Jongerendag van start!

EO-Jongerendag, zaterdag 4 juni 2016, GelreDome Arnhem

Vanmiddag is de kaartverkoop voor de EO-Jongerendag 2016 van start gegaan. De 42ste editie van het grootste christelijke jongerenevent van Europa vindt plaats op zaterdag 4 juni in GelreDome Arnhem. Opnieuw verwacht BEAM, het jongerenmerk van de EO, duizenden christelijke jongeren die samen met hun vrienden komen feesten, zingen, bidden en luisteren naar artiesten en sprekers uit binnen- en buitenland. De dag wordt net als vorig jaar gepresenteerd door Joram Kaat.

THIS IS LOVE
Het thema van de EO-Jongerendag 2016 is ‘THIS IS LOVE’. Joram Kaat: “We zijn eigenlijk allemaal op zoek naar ‘likes’. Je wilt dat mensen je leven leuk en interessant vinden. En het is makkelijk om jezelf daar helemaal in te verliezen. Het thema gaat daarom over Jezus die liefde is. Hij ziet je, waar je ook bent, online én offline en houdt onvoorwaardelijk van je.”

Eerste artiesten

Ook maakt BEAM vandaag de eerste artiesten bekend. Er zijn optredens van internationaal bekende acts als Planetshakers – met dansbare worship uit Australië, for KING & COUNTRY – een van de populairste bands uit de Verenigde Staten en de Nederlandse worldbeat-band Trinity. De eigen BEAM Worship Band begeleidt ook dit jaar weer de samenzang. Hoofdspreker op de EO-jongerendag is Tiemen Westerduin. Helemaal onbekend is hij niet, hij stond maar liefst drie keer eerder op dit unieke podium. Tiemen zal spreken over het thema ‘THIS IS LOVE’.

Kaarten voor de EO-Jongerendag zijn vanaf vandaag te reserveren via de website: eo.nl/beam

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
E-mail: thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl
Mobiel: 06 - 53 69 01 85