tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Kaartverkoop van veertiende Nederland Zingt-dag gestart

Kaartverkoop van veertiende Nederland Zingt-dag gestart

Nederland Zingt-dag, 18 april, 10.00 – 16.00 uur, Jaarbeurs Utrecht

Zaterdag 18 april is het weer zover: de jaarlijkse Nederland Zingt-dag in de Jaarbeurs in Utrecht. De Evangelische Omroep organiseert voor de veertiende keer dit muzikale evenement. Iedere editie wordt bezocht door ruim 10.000 mensen. De dag staat in het teken van samenzang, genieten van bekende artiesten, inspirerende optredens en interessante sprekers. Het thema van dit jaar is ‘Levend water’. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Inhoudelijke bijdragen komen van Jurjen ten Brinke en EO-directeur Arjan Lock. De presentatie is in handen van presentatrice Mirjam Bouwman en ds. Arie van der Veer. Naast veel samenzang zijn er mooie koren en bijzondere musici, zoals Elise Mannah en Lucas Kramer. Ook is er weer een speciaal pauzeprogramma met verschillende activiteiten. Kaarten reserveren kan via eo.nl/nederlandzingtdag. Op de website volgt meer informatie over de dag.

Reserveren
Via eo.nl/nederlandzingtdag kunnen bezoekers kaarten reserveren. De toegang voor leden is € 20,00 en voor niet-leden € 25,00 (inclusief € 2,50 reserveringskosten). Maximaal 2 kaarten per reservering.

Nederland Zingt
Nederland Zingt is een tv- en radioprogramma met koor- en samenzang van geestelijke liederen. De uitzendingen zijn op zaterdagochtend en -avond, en zondagochtend. Daarnaast is Nederland Zingt bekend van activiteiten, zoals de jaarlijkse Nederland Zingt-dag, de Nederland Zingt-reizen en de Nederland Zingt Op Verzoek-avonden.

Promo Nederland Zingt-dag

Contactpersoon pers

Thamar Nelissen-van Winsum
T (035) 647 47 02
M 06 13 07 85 80
E thamar.nelissen@remove-this.eo.nl