tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Manuel Venderbos verder achter de camera

Manuel Venderbos verder achter de camera

De EO gaat met Manuel Venderbos verder als programmamaker/regisseur. Zijn werk als presentator komt daarmee ten einde. Venderbos is vooral bekend van het EO-programma Jong dat hij jarenlang presenteerde. Hij was daarnaast vanaf 2008 het gezicht van de EO-Jongerendag. Momenteel is hij een van de programmamakers van 3Onderzoekt, dat op Nederland 3 opmerkelijke onderwerpen aan de kaak stelt. Met deze laatste titel sluit Venderbos op 3 december aanstaande af.

EO-directeur Arjan Lock kijkt met dankbaarheid naar zijn werk: "Manuel maakte als presentator veel programma's met een groot hart voor mensen, met aandacht en humor. Hij deed daarin graag bijzondere dingen en dat leverde spraakmakende televisie op. Zo durfde hij bijvoorbeeld zelf allerlei medische onderzoeken te ondergaan Ik heb er veel vertrouwen in dat hij dat als programmamaker voor de EO kan blijven doen: onderscheidende programma's maken."

Contactpersoon Pers

Aldert Baas
T 035 647 4713
E aldert.baas@remove-this.eo.nl