tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Minella van Bergeijk nieuwe hoofdredacteur van Eva

Minella van Bergeijk nieuwe hoofdredacteur van Eva

“Ik heb het verlangen iets te mogen betekenen voor een nieuwe generatie vrouwen. Samen met de oudere generatie mogen zij verschil maken,” zegt Minella van Bergeijk. Vanaf half mei is Van Bergeijk (37) de nieuwe hoofdredacteur van Eva. “Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur, maar voel ook het gewicht! Ik denk veel na over wie de Eva-vrouwen zijn en over wat God wil.”

Van Bergeijk werkte de afgelopen jaren voor Alpha Nederland als relatiemanager. Daarnaast is ze oudste in de Nederlands Gereformeerde Kerk. Van Bergeijk introduceerde de Marriage Course in Nederland en was betrokken bij de Premarriage Course en de Parenting Children Course. “Ons grootste doel was om te laten zien dat Jezus verschil maakt in relaties, dat er hoop is. En de waarden laten zien van hoe God relaties heeft bedacht.” In haar werk voor de Marriage Course werkte ze al veel met vrouwen, onder meer in de hulpverlening en opvang.

Van Bergeijk volgt Sandra Stienstra op, die het hoofdredacteurschap voor Eva combineerde met haar taken als Hoofd Communicatie bij de EO. Stienstra blijft aan als Hoofd Communicatie.

Eva is onderdeel van de EO. Eva maakt verschil door vanuit bijbels perspectief christenvrouwen uit te dagen hun unieke positie in te nemen. Tien keer per jaar verschijnt Eva-Magazine, daarnaast organiseert Eva diverse opbouwende (online) evenementen.

Meer informatie
Vanaf eind mei is in Eva 5 een uitgebreid interview met Minella te lezen. Een kort online interview is vanaf dan te vinden op eo.nl/eva.

Contactpersoon Pers

Ilonka van Heusden
Mobiel: 06 - 22 46 63 95
E-mail: ilonka.van.heusden@remove-this.eo.nl