tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Nieuw seizoen Arena met Tijs van den Brink

Nieuw seizoen Arena met Tijs van den Brink

Vanaf 11 november, elke woensdag, 21.15 uur, NPO 2

Het discussieprogramma Arena is vanaf 11 november weer terug op NPO 2. Onder leiding van Tijs van den Brink gaan betrokkenen, ervaringsdeskundigen en verantwoordelijken elke woensdag met elkaar in gesprek over een actueel maatschappelijk onderwerp. Dit onderwerp zal grondig en van diverse kanten worden belicht, waarbij de ervaringen van gewone mensen centraal staan.

Stemmen via Twitter
In Arena speelt de kijker een belangrijke rol. Via Twitter en het tweede scherm kunnen kijkers hun mening geven en vragen stellen aan de gasten in de studio. Daarnaast kunnen ze stemmen op de hoofdstelling van de uitzending. In het nieuwe seizoen kan dat niet alleen via live.eo.nl, maar ook met de nieuwe stemfunctie van Twitter.

Renze Klamer is ook dit seizoen de schakel tussen de gasten in de studio en kijkers thuis. Hij legt de inbreng van de kijkers aan de studiogasten voor.

Contactpersoon pers

Ilonka van Heusden
Telefoon: (035) 647 43 67
Mobiel: 06 - 22 46 63 95
E-mail: ilonka.van.heusden@remove-this.eo.nl