tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Nieuw seizoen voor ‘succesrecept’ Het Familiediner

Nieuw seizoen voor ‘succesrecept’ Het Familiediner

Het Familiediner, vanaf 14 maart elke maandagavond om 22.10u op NPO 1

Er is meestal niet veel voor nodig om een familieband of vriendschap te verbreken. “Op het oog zijn het kleine dingen, maar de weg terug is vaak niet makkelijk,” zegt Bert van Leeuwen die Het Familiediner voor het 14e seizoen presenteert. “De verwijdering wordt steeds groter met de jaren en daardoor durven mensen de eerste stap gewoonweg niet meer te zetten. Je moet echt een drempel over om elkaar na lange tijd weer onder ogen te komen. In Het Familiediner zie je steeds weer hoe belangrijk die eerste stap is.”

Beproefd recept
Elke aflevering zet Bert van Leeuwen alles op alles om samen met een familielid een verbroken familieband herstellen. Wanneer Bert op pad is om de gebrouilleerde familieleden uit te nodigen voor een diner, kookt Prins van den Bergh, de vaste kok van het programma, samen met de aangever een heerlijke maaltijd. Bert van Leeuwen: “Het is echt een spannende dag voor iedereen, want tot het laatste moment blijft onzeker of de ruziemakers in de limousine stappen om elkaar na lange tijd elkaar weer te ontmoeten. Pas als de deur van de auto opengaat, weten we of het gelukt is.”

‘Sorry Limo’
Ook dit seizoen trekt Bert met de Sorry-limo het land in om mensen op straat te helpen met het oplossen van grote en kleine zaken die tussen hen iemand anders instaan. Bert: “Er zijn zoveel mensen die iets goed te maken of recht te zetten hebben met een ander. En je ziet elke keer hoe geweldig het voelt als de kou eenmaal uit de lucht is.”

Het nieuwe seizoen Het Familiediner is vanaf 14 maart elke maandagavond om 22.10u te zien op NPO1.

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
M: 06 - 53 69 01 85
E: thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl