tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Openhartig gesprek met prof. mr. Pieter van Vollenhoven in Blauw Bloed

Openhartig gesprek met prof. mr. Pieter van Vollenhoven in Blauw Bloed

Zaterdag 6 december, 19.40 uur, NPO 2

Maandag 8 december viert Professor Pieter van Vollenhoven zijn 75e verjaardag in het Beatrix Theater in Utrecht. Presentator Jeroen Snel ontving voorafgaand aan dit feest prof. mr. Pieter van Vollenhoven in de studio van Blauw Bloed voor een uitgebreid en openhartig interview. Ze blikken terug op de afgelopen jaren en hebben het over zijn huwelijk, zijn werkzaamheden en de manier waarop hij in het leven staat. Ook vertelt hij over het 25-jarig bestaan van 'zijn' Fonds Slachtofferhulp. Zaterdag 6 december is het interview te zien in Blauw Bloed op NPO 2.

In het persoonlijke gesprek vertelt hij over de manier waarop hij een relatie kreeg met prinses Margriet en hoe blij hij is met zijn schoondochters. Ze spreken ook over de betrokkenheid bij de nabestaanden van de slachtoffers van de ramp met vliegtuig MH17.

Jubileum

Deze maand viert Blauw Bloed haar 10-jarig jubileum. Op 20 december wordt een speciale jubileumuitzending uitgezonden waarin Jeroen Snel met verschillende gasten stilstaat bij al die jaren Blauw Bloed en royalty-verslaggeving in de afgelopen 10 jaar. De uitzending wordt op 13 december opgenomen op de Blauw Bloed-dag op Paleis het Loo.

Website Blauw Bloed

Contactpersoon Pers

Geertine Zwijnenburg
T 06 15 39 99 33
E geertine.zwijnenburg@remove-this.eo.nl