tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Polsbandjes tegen pesten razend populair bij kijkers

Polsbandjes tegen pesten razend populair bij kijkers

Al 20.000 armbandjes besteld na eerste aflevering Anti Pest Club

Gisteravond startte een nieuwe seizoen van de Anti Pest Club op NPO Zapp. In het EO-programma spelen Anti-Pest-polsbandjes een belangrijke rol. Ook de jonge kijkers kunnen deze armbandjes bestellen op de website van Zapp. En dat deden ze massaal. Al na de eerste aflevering werden alle 20.000 beschikbare polsbandjes aangevraagd door enthousiaste kijkers.

In het programma brengt presentator Anne-Mar Zwart een bezoek aan basisschoolklassen waar gepest wordt. De Anti Pest Club wil er samen met de hele klas voor zorgen dat de sfeer verandert en iedereen in de klas met plezier naar school gaat. Anne-Mar: “Wat geweldig dat zoveel kinderen opstaan tegen pesten. Allemaal laten ze zien dat ze een einde willen maken aan het getreiter in de klas! Bijzonder als een programma dit kan bereiken.”
 
Inmiddels worden er extra polsbandjes gemaakt en zijn ze weer te bestellen via zapp.nl/antipestclub. En vanaf nu geldt: op = op. De Anti Pest Club is nog de hele week te zien om 19.20 uur op NPO Zapp.

Download foto's

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
e. thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl
t. 06 53 69 01 85