tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Tijs van den Brink weer thuis

Tijs van den Brink weer thuis

EO-presentator Tijs van den Brink is weer thuis. Afgelopen woensdag kwam hij ten val tijdens het wielrennen. Hij is toen voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na diverse onderzoeken is hij inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Tijs heeft een hersenschudding, een rib in zijn schouder gebroken, twee tanden beschadigd, bloeduitstortingen en flinke schaafwonden, vooral in zijn gezicht. Tijs zijn werkzaamheden worden tijdelijk overgenomen door collega’s.

Tijs: “Het moet een harde klap geweest zijn als ik mezelf in de spiegel zie. Ik herinner me er echter weinig van. Maar het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik ben blij met de collega’s die mijn werk overnemen. En ik ben echt onder de indruk van het enorme aantal uitingen van meeleven dat ik heb gekregen, via app, mail en Twitter. Ontroerend, dat doet je echt goed in een ziekenhuisbed.”

De collega’s van de EO wensen Tijs een voorspoedig herstel toe.

Contactpersoon Pers

Sandra Stienstra - van den Broek
e. sandra.stienstra@remove-this.eo.nl
t. 06 53 51 22 20