tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Tweede editie BEAM Festival 'absurd goed feest'

Tweede editie BEAM Festival 'absurd goed feest'

Vandaag vond in een uitverkochte Amsterdamse Melkweg de tweede editie van het BEAM Festival plaats. Na de eerste editie vorig jaar bezochten dit jaar nóg meer jongeren het evenement van EO's jongerenmerk BEAM. "Dit was echt zo'n dag waarvan je alleen maar kunt zeggen: je had er gewoon bij moeten zijn. Echt een absurd goed feest", aldus Joram Kaat, presentator van het festival.

Ruim 1600 bezoekers zagen optredens van internationaal bekende bands als Capital Kings, Manic Drive en LZ7. Ook was er muziek van Nederlandse bodem met onder andere Trinity en de BEAM Worshipband. Joram Kaat: "Zo'n stampvolle Melkweg is de ideale basis voor een onvergetelijke festivaldag. En een gevarieerde line-up van artiesten en sprekers doet de rest."

Feesten, dansen en aanbidden
Naast de livemuziek op drie verschillende podia, was er tijdens het festival ook een podium voor sprekers en films. Die diversiteit is kenmerkend voor het BEAM Festival. Het gevarieerde programma bood de jonge bezoekers de mogelijkheid om op een ontspannen, positieve en creatieve manier elkaar én God te ontmoeten.

BEAM
BEAM is het jongerenmerk van de EO en wil met haar site, het magazine, de events en radio hun enthousiasme over Jezus delen en jongeren inspireren Hem te volgen. Op het BEAM Festival kwam dit alles bij elkaar.

Contactpersoon Pers

Thimo den Hartog
e. thimo.den.hartog@remove-this.eo.nl
t. 06 53 69 01 85