tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
UITNODIGING: NEDERLAND ZINGT STEEDS BETER-DAG IN NIJKERK

UITNODIGING: NEDERLAND ZINGT STEEDS BETER-DAG IN NIJKERK

Nederland Zingt Steeds Beter-dag, zaterdag 22 november 2014 in De Fontein, Nijkerk

Speciaal voor alle christelijke koren is het EO-televisieprogramma Nederland Zingt voor de tweede keer bezig met het online korenproject Nederland Zingt Steeds Beter. Hierin staat het zingen met meer bezieling centraal. Van de ruim veertig koren die begonnen aan dit online evenement zijn er nu nog elf over. Zij zijn uitgenodigd voor de zogenaamde Nederland Zingt Steeds Beter-dag op zaterdag 22 november in De Fontein in Nijkerk.

Op de Nederland Zingt Steeds Beter-dag gaan de overgebleven koren actief aan de slag met een aantal workshops. Dit gebeurt onder leiding van vier professionele coaches: Herma van Piekeren, Talitha Nawijn, André Bijleveld en Eugène van Boheemen. Met elkaar werken zij aan de verbeterpunten van een koor. Aan het einde van de middag om 16.00 uur presenteren vervolgens alle koren zich, waarvan de EO filmopnames maakt.

We nodigen u als pers van harte uit om een gedeelte van deze Nederland Zingt Steeds Beter-dag aanwezig te zijn. Locatie: het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente De Fontein, Ds. Kuypersstraat 2, 3963 CA Nijkerk. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Gedurende de dag worden er foto's gemaakt. Wanneer u besluit aanwezig te zijn, ontvangen we heel graag een e-mail hieromtrent op het adres nederlandzingtonline@eo.nl. 

Meer informatie over Nederland Zingt Steeds Beter is te vinden op onze website: eo.nl/nederlandzingtsteedsbeter.

Contactpersoon

Thamar Nelissen
EO-Communicatie
T: 035) 647 47 02.
E: thamar.nelissen@remove-this.eo.nl

Voor foto’s kunt u contact opnemen met ons fotoarchief: fotoarchief@remove-this.eo.nl.