tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Dit is de Dag Reportage: Van gehaktbal naar gojibes

Dit is de Dag Reportage: Van gehaktbal naar gojibes

Dit is de Dag Reportage, zaterdag 14 maart 2015, 21.15 uur, NPO 2

Twee weken lang geen aardappelen, vlees, macaroni en brood, maar wel gojibessen, tarwegrassap en chiazaad. Wat doet dat met je? In een uniek experiment zet Dit is de Dag Reportage de familie Goudswaard uit Zeewolde veertien dagen op een dieet van superfoods en volgt hen op de voet. Wat zijn de gevolgen voor de gezondheid van de familie, de sfeer in huis en de huishoudportemonnee?

Steeds meer mensen wagen zich aan de zogenaamde superfoods die vandaag de dag overal te koop zijn. Maar is deze voeding werkelijk zo super als de gebruikers beweren? En wat is er waar van de gezondheidsclaims die er worden gedaan?

Om dat te onderzoeken volgt Dit is de Dag Reportage het experiment met de familie Goudswaard. In 'Van gehaktbal tot gojibes' een blik in de wondere wereld van superfoods. Dit is de Dag Reportage bezoekt een omstreden kliniek in Zweden waar mensen zeggen te genezen door gezonde voeding en spreekt met ervaringsdeskundigen, gelovers en critici.

Dit is de Dag Reportage is zaterdag 14 maart om 21.15 uur te zien op NPO 2.

Contactpersoon Pers

Ilonka van Heusden
M. 06 22 46 63 95
E. ilonka.van.heusden@remove-this.eo.nl