tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause
Van luizenleven naar luiers in nieuw EO-programma

Van luizenleven naar luiers in nieuw EO-programma

Vanaf maandag 17 augustus, twee weken elke werkdag, 20.30 uur, NPO 3

'Van luizenleven naar luiers' volgt aanstaande ouders die aan het begin van een totaal nieuw leven staan. Het is tijd om afscheid te nemen van een leven zonder zorgen en het credo 'lang leve de lol'. Er wacht een ander avontuur: een prachtig mensje, liefde die alles overtreft, moederinstinct, poepluiers en nieuwe verantwoordelijkheden. Twee weken lang volgen we elke werkdag de uitdagingen, blijdschap en worstelingen van frisse jonge papa’s en mama’s.

De stellen in ‘Van luizenleven naar luiers’ zijn divers en hebben allemaal hun eigen uitdaging: van een stel waarbij de aanstaande moeder lichamelijk beperkt is, tot een paar dat een drieling verwacht. En van een christelijk koppel met een groot leeftijdsverschil tot een showbizz-stel dat hun leven anders zal moeten indelen. Iedereen ervaart het nieuwe ouderschap anders. Maar voor allemaal geldt: vanaf de geboorte van de eerste telg staat het leven drastisch op z’n kop. Toch wordt er ook genoten van dit wonder van nieuw leven!

Pardoel
Een van de stellen die gevolgd wordt op weg naar hun eerste kindje zijn Robbie Pardoel en zijn vriendin Beau Hesling. Robbie leeft voor de muziek en zijn dj-carrière. Lukt het hem om dat te combineren met de poepluiers die hij midden in de nacht moet verschonen?

Uitdaging
De joodse Suzanne en Moti hebben voor de bevalling nog een hobbel te nemen: de verbouwing van hun nieuwe huis waar ze gaan wonen als de baby er is. Maar of dat gaat lukken voor de uitgerekende datum?

Studenten Laura en Donovan staan voor een andere uitdaging: hun zwangerschap is onverwacht en ze hebben nog geen eigen woonruimte. Ze blijven daarom bij de ouders van Donovan wonen, waar ze als nieuw gezinnetje één kamer delen die ook nog eens grenst aan de slaapkamer van zijn ouders.

Download: bio’s stellen 'Van luizenleven naar luiers'

Contactpersoon Pers

Geertine Zwijnenburg
T 06 15 39 99 33
E geertine.zwijnenburg@remove-this.eo.nl