tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause

Cameraman (m/v) & Editor stage EO.nl/geloven

36 uur per week

Heb jij affiniteit met online media en heb je tijdens je opleiding ervaring opgedaan met camerawerk en montage? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je maakt als cameraman opnames bij (bestaande) EO producties, evenementen en activiteiten die binnen christelijk Nederland plaatsvinden. Je verricht voor-, her- en eindmontages in het montageprogramma FCP X van bestaand en eigen gedraaid materiaal. 

Wat zoeken we in jou?

•    Je hebt goede kennis van montageprogramma’s zoals Final Cut Pro
•    Je hebt ruime camera- en montage ervaring opgedaan tijdens je opleiding en daarbuiten;
•    Je hebt affiniteit met internet;
•    Je bent zelfredzaam en leergierig;
•    Je bent resultaatgericht en weet van aanpakken;
•    Je bent creatief;
•    Je bent pro-actief in je communicatie;
•    Je bent flexibel; af en toe een avond werken (of in het weekend) hoort erbij;
•    Je volgt een relevante mediaopleiding en je bent bij voorkeur bezig met het laatste jaar 

De afdeling

Binnen de EO is de afdeling Geloven Digitaal verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitwerken en realiseren van internetvideo’s voor de website EO.nl/geloven. De afdeling Geloven Digitaal wil door middel van video’s en artikelen de missie van de EO op dit platform vorm geven.

De EO

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

Het gaat om een fulltime stage voor minimaal 20 weken. Startdatum is woensdag 1 februari 2017.

 

 

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar stages@remove-this.eo.nl. Je kunt je brief richten aan Nathalie Ellenbroek of reageer via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail of bel 035 – 647 4750. 

Deel dit artikel: