tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause

Creatieve communicatiestagiair gezocht voor EO Metterdaad!

36 uur per week

Ben jij een creatieve student Journalistiek of Communicatie met een vlotte pen, kennis van social media en interesse in noodhulp en ontwikkelingssamenwerking? Heb jij deze vragen met een ‘Ja’ beantwoord? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Afdeling

EO Metterdaad is al jarenlang te zien op televisie, te horen op de radio en aanwezig op evenementen. We werven via onze media fondsen voor christelijke hulpverleningsprojecten over de hele wereld. Woorden die deze afdeling beschrijven zijn: gepassioneerd, creatief en actueel.

Wat ga je doen?

Als stagiair zal jij je voornamelijk richten op de digitale kanalen van EO-Metterdaad. Via de website geven we achtergrondinformatie over onze projecten en moedigen we mensen aan om online te doneren. Je zult hier sterke informatieve én wervende teksten voor gaan schrijven. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor de Facebook pagina van Metterdaad. Ook hierin heb je veel vrijheid. De multimedia afdeling is nog volop in ontwikkeling. We zoeken studenten met originele ideeën om dit platform maximaal te benutten.

Daarnaast help je mee op onze twee grote evenementen in het voorjaar: de Nederland Zingt-dag en de EO Jongerendag. Op een originele manier brengen we op deze dag ons project onder de aandacht op het podium.

Ben jij creatief? Durf jij out-of-the-box te denken? Houd jij van de dynamiek van een groot mediabedrijf? Solliciteer dan meteen!

Wat zoeken wij in jou?

-       Je hebt een vlotte pen;
-       Je hebt een zelfstandige werkhouding;
-       Je hebt basiskennis van beeldbewerkingsprogramma’s;
-       Je volgt een opleiding op Hbo-niveau; communicatie (of journalistiek)
-       Interesse in noodhulp/ontwikkelingswerk is een pre.

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Stageperiode

 

We zoeken per 1 februari 2017 een fulltime stagiair voor minimaal 5 maanden. Heb je minder uren te bieden, neem dan ook contact met ons op. Blijk jij toch de perfecte kandidaat te zijn, dan is er in overleg veel mogelijk!

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.

Reageren

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar: stages@remove-this.eo.nl  t.a.v. Berthine Heederik.
Bel of mail voor vragen naar: berthine.heederik@eo.nl, 06-53969232.

Deel dit artikel: