tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause

Camjo/Crossmediaal Redacteur Video BEAM (Tijdelijk)

36 uur per week

BEAM is het jongerenmerk van de EO dat via website, magazine, social media en events, jongeren wil inspireren om vol positiviteit te leven vanuit het voorbeeld van Jezus. Behoor jij (in je verbeelding) tot de doelgroep, kan jij filmen, monteren, en toffe video’s bouwen? Dan zoeken we jou!

De uitdaging

BEAM is bruisend, soms een tikje chaotisch en daar kom jij als camjo binnen met een super praktische instelling. Jij gaat aan de slag met de dagelijkse videocontent op onze website, YouTube, Snapchat en Instagram. Samen met fenomenaal leuke BEAM-collega’s maak jij iedere dag toffe video’s én werk je mee aan onze wekelijkse RedactieTV uitzending. 

De ideale kandidaat

Je hebt ervaring met filmen, monteren en animeren (pre!) van video’s. Je hebt Final Cut Pro, After Effects en Photoshop goed in de vingers en je houdt van lekker snel en snappy draaien en monteren. De lekkerste muziekjes, (foute) lettertypes en extra lagen geanimeerde gekkigheid komen net zo makkelijk uit jouw koker als het monteren van een tranentrekkend interview. Je bent een teamplayer, vakman, creatieve denker en liefhebber van lollige YouTube-filmpjes. Een strikte negen tot vijf baan is niet iets wat bij je past. Daarnaast ben je christen en vind je het tof om met ons het licht van Jezus te BEAM’en naar de wereld om ons heen. 

Geïnteresseerd en wil je meer informatie?

Neem contact op met Arachne Molema (Senior Crossmediaal Redacteur BEAM) op 0629053925 deze vacature is in eerste instantie voor 6 maanden.

Reageren?

Ga jij onze video’s maken? Stuur je brief/CV en een link naar je (afgeschermde) showreel op Youtube via onderstaand sollicitatieformulier. Reageren kan tot en met 22 oktober 2016. 

Deel dit artikel: