tag comment navicon search chevron-thin-left chevron-thin-right chevron-thin-right facebook twitter google instagram youtube play video audio volume-down volume-up pause

Hoofd Mediaservices en Producties

36 uur per week

Voor de afdeling Mediaservices en Producties zoeken wij een: Hoofd Mediaservices en Producties

De uitdaging

Het is jouw ambitie om samen met je team te zorgen voor een efficiënte en klantgerichte werkwijze van de productie van content. Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de productionele processen binnen de EO en continue op zoek naar verbeteringen om dit proces nog verder te optimaliseren. Je hebt een heldere visie over hoe dat moet gebeuren en weet medewerkers en collega’s daarin mee te nemen, zodat veranderingen ook daadwerkelijk tot stand komen. Je hebt een scherp oog voor de kwaliteiten en uitdagingen van je medewerkers en bent erop gericht dat je medewerkers het maximale uit hun eigen ontwikkeling halen. De grote dynamiek in de mediabranche ervaar je als een uitdaging en je weet goed in te spelen en om te gaan met diverse belangen om de beste resultaten voor jouw afdeling en de EO te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor de toegekende afdelingsbudgetten, beheert de budgetten en je doet voorstellen voor de jaarbegroting en de besteding.

Jouw werk:

·       Je geeft leiding aan de afdeling Mediaservices en Producties. Voor deze afdelingen vertaal je de inhoudelijke, organisatorische, financiële en personele beleidskeuzes.

·       Je ontwikkelt en realiseert in overleg met de Hoofdredactie het zakelijk beleid met betrekking tot de (technische) productie van content, de inkoop en maakt afspraken met facilitaire partijen, stroomlijnt en coördineert de productionele processen.

·       Je hebt een belangrijke stem richting de Hoofdredactie bij de ontwikkeling van programmaplannen ten aanzien van zakelijke en productionele aspecten en je hebt een adviserende rol bij het intekeningsproces.

·       Tijdens de productie begeleidt je Hoofdredacteuren TV, Eindredacteuren,

(senior-)Producers en Programmamakers, ten aanzien van de operationele inzet van faciliteiten en apparatuur, inkoop van producten en diensten van derden en ten aanzien van de programmabegrotingen.

·       Je zorgt voor goed technisch beheer en uitstekende planning van faciliteiten en ruimtes. Je signaleert en analyseert relevante interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze naar consequenties en mogelijkheden voor de eigen afdeling en de gehele EO. 

Jouw profiel

·       Je hebt academisch werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring. Je weet overzicht te houden in complexe materie en processen.

·       Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en beschikt over aantoonbare kennis van de mediabranche op gebied van productie en techniek.

·       Je weet met jouw manier van leidinggeven, je collega’s te verbinden, te motiveren en te brengen tot het gewenste resultaat.

·       Je bent een inspirerende bruggenbouwer en weet organisatiebreed draagvlak te creëren voor je plannen.

·       Je bent communicatief zeer sterk, enthousiast, gedreven en doortastend.

·       Je bent overtuigd christen en deelt de missie van de EO om je geloof handen en voeten te geven in mooie, relevante programmering; Je bent in staat deze missie met veel enthousiasme uit te dragen;

De EO

De EO is een eigentijds mediabedrijf met de missie om de mooiste verhalen vertellen over God en over het volgen van Jezus. Daarmee leveren we al bijna 50 jaar een bijdrage aan de pluriformiteit binnen het publieke bestel. Dat doen we door programma’s op televisie en radio en via bladen, internet en evenementen. Deze missie is verwoord in ‘Leef je geloof’. We willen niet alleen praten over ons geloof, maar het ook vooral in de praktijk brengen en de verbinding zoeken met mensen die niet geloven. Binnen de EO doen we dat met meer dan driehonderd enthousiaste professionals, in een inspirerend en innovatief werkklimaat met een laagdrempelige bedrijfscultuur. Er is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. De EO wordt geleid door de Raad van Bestuur en een team van managers en hoofdredacteuren TV. 

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie wordt ingedeeld in schaal K conform de CAO Omroeppersoneel. De arbeidvoorwaarden zijn passend bij de zwaarte van de functie. Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO.

Solliciteren

Tot en met zaterdag 22 oktober 2016 kun je online solliciteren op deze functie. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marianne Brug (Hoofdredacteur TV) via Marianne.Brug@eo.nl.

Deel dit artikel: