Hip voor Nop-evenement op 24 oktober

Een heerlijke dag voor jou, je vriendinnen en je dochter!

Hip voor Nop-evenement op 24 oktober

Is jouw dochter tussen de 9 en 13 jaar? En is ze fan van Hip voor Nop, het programma waarbij jonge meiden hun oude kledingstukken weer helemaal ‘pimpen’ tot hippe items? Meld haar dan aan voor het Hip voor Nop-evenement op 24 oktober. Een supertoffe dag vol fashion, make- up en DIY. O ja, en jij mag ook mee! ***Dit evenement is helaas uitverkocht.***

Tijdens het evenement is presentatrice Anne-Mar Zwart natuurlijk van de partij. Terwijl je dochter en haar vriendinnen genieten van de laatste mode- en make-uptips en zelf creatief aan de slag gaat, kun jij met je vriendinnen ‘s morgens aanschuiven bij het seminar van orthopedagoog Bert Reinds. Daarna kun je kiezen voor een heerlijke high tea en is er tijd om de binnenstad van Zwolle te verkennen. Rond vier uur word je weer op de locatie De nieuwe Buitensociëteit verwacht, om je dochter en haar vriendinnen op te halen.

De Hip voor Nop-dag is voor de meiden vooral leuk om met vriendinnen te beleven. Samen krijgen ze als het ware een kijkje achter de schermen van het populaire tv-programma en ontmoeten ze naast Anne-Mar ook de stylisten en visagisten van Hip voor Nop.
Anne-Mar: “Samen met het Hip voor Nop-team gaan we ervoor zorgen dat de meiden een supervette dag met elkaar beleven.” Tijdens de creatieve workshops gaan de meiden onder leiding van de stylisten ook zelf aan de slag  met een kledingstuk die ze, gepimpt en al, aan het einde van de dag mogen showen.
Muziektheater Over Schapen Enzo is ook van de partij op de Hip voor Nop-dag. Hun interactieve liedjes, sketches en muziek zijn als rode draad door de dag verweven.

Anne-Mar: “Het maken van het tv-programma is altijd al een feestje, maar om straks met honderden meiden een Hip voor Nop-dag te beleven gaat nog een stapje verder. Het is een enorm leuke uitdaging om die meiden stuk voor stuk het gevoel te geven dat ze eregast zijn. We gaan ze als vips behandelen!” De rode loper wordt uitgerold, de meiden –en hun moeders- worden ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje, ze worden op foto gezet en aan het einde van de dag krijgt iedereen een heuse goodybag.
Anne-Mar: “We hopen de meiden de hele dag in het zonnetje te kunnen zetten en ze bewust maken van het feit dat ze zelf ook een creatie zijn; dat ze mooi zijn zoals God ze gemaakt heeft. Dat ze er mogen zijn en dat ze dat gevoel ook mee naar huis nemen.”

Het Hip voor Nop-event in het kort
Tijden voor de meiden:
Inloop vanaf 9.30 uur, zaal open vanaf 9.45 uur
Programma: 10.15-16.00 uur
Tijden voor de moeders (optioneel):
10.30-12.00 uur: seminar met Bert Reinds 
12.00 uur: High tea

Presentatie: Anne-Mar Zwart
Wanneer: zaterdag 24 oktober
Waar: Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1, Zwolle
Wat: creatieve workshops, interactief muziektheater met Over Schapen Enzo, de kledingkast van Anne-Mar, tips & tricks van Hip voor Nop-stylisten & visagisten, vriendentestjes, afsluitend Hip voor Nop-party met DJ en goodybag.
Kosten: € 19,50 (9-13 jarigen) inclusief lunch en welkomstdrankje met wat lekkers.

NB. Per boeking (max. 6 meiden voor het Hip voor Nop-event en max. 6 moeders/vriendinnen voor de seminar met Bert Reinds) wordt er € 2,50 reserveringskosten berekend.

De dag is afgelopen om  16:00 uur afgelopen. Dan kunt u de meiden weer ophalen. Er is geen mogelijkheid om te komen kijken bij het programma. 

Seminar voor moeders ***helaas is de seminar van Bert Reinds uitverkocht***
Seminar voor moeders en vriendinnen is optioneel bij te boeken voor € 7,50, inclusief welkomstdrankje, koffie/thee en wat lekkers.
Tevens ontvang je een boekje met leuke activiteiten voor in en om Zwolle.

Orthopedagoog Bert Reinds spreekt over Leven van binnenuit; een seminar met handvatten voor opvoeders van (pre)puberdochters.
Bert: "Als opvoeder van een (pre)puberdochter kun je je erg bezighouden met wat iedereen vindt. Je kunt opgeslokt worden door eisen van je omgeving. Stel dat je dochter op voetbal wil en jouw vriendinnen vinden dat belachelijk. Kijk je dan naar wat bij je dochter past of naar wat anderen zeggen? Als je je door je omgeving laat beïnvloeden, leef je van buiten naar binnen. Maar als je bij je eigen gevoelens en gedachten blijft, leef je van binnen naar buiten. We zijn gemaakt om in vrijheid te leven. In het Filippenzen nodigt God ons uit om onze wensen, behoeften en verlangens bij Hem bekend te maken. Als je van binnen naar buiten leeft, ziet je dochter dat ook. Zeg haar dat wat zij vindt ertoe doet. God heeft haar zo gemaakt en dat mag ze laten zien.”

Een high tea in Nieuwe Buitensociëteit (vanaf 12.00 uur) is voor moeders -en vriendinnen- voor € 9,50 bij te boeken. (inmiddels UITVERKOCHT, beperkt plaatsen beschikbaar i.v.m. capaciteit restaurant). De locatie bevindt zich bij het centrum van Zwolle waar je na de seminar gezellig met je vriendin(nen) kunt gaan lunchen.

Overige belangrijke informatie

Op het Hip voor Nop-event worden twee creatieve workshops georganiseerd.
Voor deze workshops moeten de meiden de volgende materialen meenemen. Let op: neem alleen kledingstukken mee die verknipt mogen worden. 
- een passende oude jeans of broek
- een oud t-shirt
- twee of drie flops (oude kleding met motief/printje)
- een schaar
- optioneel: een zakcentje om een leuk aandenken te kopen

In de bevestigingsbrief, die volgt op de reservering, zal de laatste info over de dag beschreven worden. Ook eventuele extra mee te nemen materialen zullen hierin opgenomen worden.

Dresscode: pink
Tijdens het Hip voor Nop-event wil je er natuurlijk op je z’n hipst uit zien. Leef je uit en trek je meest coole & trendy outfit aan! En, vergeet niet een roze-accent toe te voegen!

Bereikbaarheid
De locatie ligt naast het station van Zwolle. We raden je daarom aan om met de trein te komen. Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren in parkeergarage Stationsplein, Westerlaan 4 in Zwolle. Je parkeert hier voor €1,60 per uur met een max. van €8,- voor de hele dag.

Reserveren
Aanmelden voor het Hip voor Nop-event doe je door op de button rechtsboven van deze pagina te klikken. Reserveren kan vanaf 9 juli 17.00 uur.

Deel dit artikel: