Eva events in 2015

Eva events in 2015

Als redactie werken we niet alleen elke maand hard aan Eva’s Magazine, ook organiseert Eva in 2015 verschillende evenementen. Hieronder een overzicht.

Eva's Open Huis, 26 t/m 30 mei
Ook dit jaar organiseren we Eva's Open Huis. Vorig jaar zetten meer dan honderd gastvrouwen hun huis open. In totaal namen achthonderd vrouwen met veel plezier deel aan de eerste versie van dit landelijke Evanement. Staken we vorig jaar Eva's Open Huis alleen in op het ontmoeten van (nieuwe) christenvrouwen; dit jaar geven we Eva's Open Huis ook een thema mee: Gelukkig niet perfect.  

Eva’s Zomerwandeling, 13 juni 
In de natuur gebeurt er iets met je. Al wandelend ontstaat er ruimte om naar Gods stem te luisteren. Tijdens Eva’s Zomerwandeling verdiep je je al wandelend in de plannen en dromen die God voor jouw leven heeft. Je kunt de wandeling zowel individueel als met vriendinnen maken. De wandeling vindt plaats in de Veluwse bossen, met als uitvalsbasis hotel Belmont in Ede. Je ontvangt bij ontvangst een kopje koffie of thee met iets lekkers. Eventueel is naar keuze een lunch bij te boeken.

Eva's Women Walk for Women, 12 september
Eva’s Women Walk for Women is een sponsorloop die op zaterdag 12 september in natuurgebied de Soester Duinen wordt gehouden. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden.
Met deze sponsorloop willen Eva en Women to Women (het vrouwennetwerk van Open Doors) geld ophalen voor de vervolgde christenvrouwen in Vietnam, die onze steun hard nodig hebben. Velen van hen kunnen niet lezen en schrijven. Bovendien worden ze soms om hun geloof geslagen of in de steek gelaten door hun man. De verschillende projecten, waaronder de Priscilla-training van Open Doors, versterken hun gevoel van eigenwaarde. Ook leren de vrouwen hoe ze sterk kunnen staan wanneer ze om hun geloof in Jezus Christus worden vervolgd.
Loop jij ook mee?
Aanmelden kan waarschijnlijk vanaf eind januari.

Eva's Themadag, 10 oktober 2015
Op 10 oktober 2015 organiseren we wegens succes voor de tweede keer Eva’s Themadag in de Schuilplaats in Ede. Het programma start om 10.00 uur. Michelle van Dusseldorp (psycholoog) spreekt over het thema Gelukkig niet perfect en Ronald Koops leidt de samenzang. Het wordt een luister- en ontdekkingsdag voor iedereen die meer over haar eigen drijfveren wil ontdekken. Presentatie door hoofdredacteur Nienke Westerbeek.
Kosten €19,50 (inclusief koffie en thee, exclusief reserveringskosten en lunch).

Eva’s Vriendinnenweekend, November 2015
Voor veel vriendinnen behoeft Eva’s Vriendinnenweekend geen uitleg meer: het is hun jaarlijks terugkerende weekendje weg waar ze genieten van een inspirerend programma met worship, toespraken, creatieve momenten en theater, maar vooral van elkaar. Het is het moment van het jaar dat de vriendschap wordt gevierd op een prachtige locatie met uitzicht op strand en zee.


Hou de Eva-website dus in de gaten. Te zijner tijd kun je daar terecht voor meer info & reserveren.

Deel dit artikel: