Eva's Bakje vol liefde

Eva en Belle bakken met liefde

Eva's Bakje vol liefde

Eva’s Bakje vol Liefde is voor het derde jaar op herhaling. Dit jaar wordt het bak & deel-festijn gehouden op zaterdag 12 november en bakken de meiden van Huis van Belle mee. Bak jij ook mee? Deel je baksels en ervaringen via #bakjevolliefde en Eva’s Facebookpagina!

Zin om mee te doen? Zo doe je dat!

• Zet ‘m in je agenda: zaterdag 12 november: Eva’s en Belle’s bakje vol liefde-dag!

* Maak een vriendin of bijvoorbeeld je dochter enthousiast om samen met jou taarten te bakken. Als je een dochter hebt die meedoet, laat haar kijken op de site van huisvanbelle.nl/bakjevolliefde.

• Bedenk een vrouw in je omgeving die wel een bemoediging in de vorm van een taart kan gebruiken. Je vriendin of je dochter denkt na over een vriendin, buurmeisje, lerares, etc. die ze blij wil maken.

• Regel een bakvorm. Liefst een stevige, waar je niet te veel aan gehecht bent, want de bakvorm dient tevens als doorgeefcadeau (zie verderop in dit stukje).

• Haal begin november de ingrediënten voor je favoriete taartrecept in huis.

• Download het cadeaulabel hier, print het en schrijf erop waarom jij de dame die jij in gedachten hebt, wel een taartje gunt. Het cadeaulabel van je dochter vind je op de site van huisvanbelle.nl/bakjevolliefde.

• Bak op zaterdag 12 november jullie taarten en maak een mooie foto. Post de foto op Facebook en Twitter o.v.v. #bakjevolliefde (en evt. @eoEVANL). Je kunt ze ook posten op Eva’s Facebookpagina.

• Overhandig de taart mét bakvorm én beschreven cadeaulabel aan de vrouw die jij in gedachten hebt.

• BELANGRIJK: de persoon die het ‘Bakje vol liefde’ ontvangt, mag hem, na van de taart gesmuld te hebben, opnieuw doorgeven! Dus ze gebruikt de bakvorm voor een nieuw baksel, bevestigt er een cadeaulabel aan, post een foto op Facebook en geef ‘m opnieuw door aan een ander. Die hem op haar beurt t.z.t. ook weer kan doorgeven…

 

Op de hoogte blijven? Houd vanaf 31 oktober ook onze Facebookpagina in de gaten.

Deel dit artikel: