Eva’s LadiesNight

18 maart 2015

Eva’s LadiesNight

Ook in het nieuwe jaar rolt Eva de rode loper voor jou en je vriendinnen uit bij bioscoop CineMec in Ede. Dit keer wordt de film Camp vertoond. ***Eva's LadiesNight is inmiddels uitverkocht!***

Beleggingsadviseur Ken Matthews hoopt een wit voetje te halen bij een van zijn klanten door zich aan te melden als begeleider bij een zomerkamp voor kinderen met opvoedproblemen. Hij wordt gekoppeld aan de tienjarige Eli, van wie de moeder is overleden aan een overdosis heroïne en de vader in de gevangenis zit. Net wanneer alles in een groot drama lijkt uit te lopen, vinden die twee elkaar.
 
Camp is geschreven en geregisseerd door filmmaker Jacob Roebuck, naar aanleiding van zijn eigen ervaringen als jeugdleider op een kamp voor misbruikte kinderen. Jacob: “It is our hope this film will inspire people to open their hearts to forgotten children who need adults in their lives.”
 
Zie ook de trailer van Camp.
 
Eva’s LadiesNight is inclusief:
*welkom met koffie/thee en wat lekkers
*filmvragen waar je naderhand over door kunt praten
*afsluiting met een drankje
*presentje
 
Tijden Eva’s LadiesNight:
Deur open: 18.30 uur
De film begint om 19.30 uur
De avond is rond 22.00 afgelopen

Reserveren voor Eva's LadiesNight kan via de knop rechtsboven aan deze pagina. Een kaartje kost E 15,00 (excl. E 2,50 reserveringskosten, maximaal 4 personen per reservering).

Let op: bestelde kaarten kunnen niet geannuleerd worden.Deel dit artikel: