Eva's Themadag

Gelukkig niet perfect

Eva's Themadag

Op 10 oktober 2015 organiseren we voor de tweede keer Eva’s Themadag in de Schuilplaats in Ede. Het programma start om 10.00 uur. Michelle van Dusseldorp (psycholoog) spreekt over het thema Gelukkig niet perfect en Ronald Koops leidt de samenzang. Het wordt een luister- en ontdekkingsdag voor iedereen die meer over haar eigen drijfveren wil ontdekken. ***Helaas is de Eva-Themadag uitverkocht. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.***

Reacties
De eerste dag hielden we op 11 april en na afloop vroegen we vrouwen wat ze van deze dag vonden. Een paar reacties:
“Wat heb ik een oppepper gekregen vandaag. Ik mag zijn wie ik ben!”
“Het raakte me zo dat ik nu nog nagloei :-)”
“Een dag vol inzichten en eye-openers waar ik voorlopig mee aan de slag kan.”
Als redactie waren we ook echt blij met deze dag. Des te plezieriger dat we degenen die er de eerste keer niet bij konden zijn, mogen uitnodigen voor 10 oktober.

Drijfveren
De meesten van ons zullen allang ontdekt hebben dat het niet haalbaar is om de perfecte zus, collega, vriendin, moeder, dochter, kerkganger etc te zijn. En dat dat ook niet hoeft. En toch hebben we er vaak geen vrede mee. Michelle gaat ’s ochtends uitleggen waar onze drang om perfect te zijn vandaan komt. Dat doet ze aan de hand van de Bijbel en de psychologie: onze God is een relationele God en als we meer inzicht krijgen in onze drijfveren, is het ook makkelijker om nieuwe wegen in te slaan.
’s Middags gaan we aan de slag met hoe je die nieuwe wegen dan ook echt kan inslaan. Aan het eind van de middag is er ruimte om vragen te stellen.
Meer informatie over Michelle van Dusseldorp en haar werk binnen Goundwork vind je hier.

Anders

Deze Themadag lijkt veel op de vorige Eva-dagen, maar is toch ook anders. We hebben ervoor gekozen deze dag qua opzet te vereenvoudigen, zonder dat het ten koste gaat van de diepgang. Voordeel daarvan is dat de entreeprijs nu verlaagd is naar €19,50.

Ingrediënten
Wat mag je deze dag verwachten? Twee plenaire sessies van Michelle, muziek en samenzang door Ronald Koops met band, presentatie door Mirjam Bouwman en een collecte voor ons mooie goede doel (Open Doors voor vrouwen in Vietnam).

Alles op een rijtje
Datum: Zaterdag 10 oktober 2015
Waar: De Schuilplaats, Ede, Otterloseweg 18a
Zaal open: 9.00 uur (kom op tijd, koffie met iets lekkers staan klaar)
Start dag: 10.00 uur
Einde dag: 16.00 uur (houd er rekening mee dat het iets kan uitlopen)
Entreeprijs: €19,50 p.p, excl €2,50 reserveringskosten.
Op de dag ontvang je twee keer koffie of thee, iets lekkers en een glaasje melk/karnemelk/jus d'orange tussen de middag.

Om je aan te kunnen melden voor dit evenement moet je EO-lid zijn of worden. In het reserveringsformulier kun je je aanmelden voor een EO-lidmaatschap à €15,00 of een Eva-halfjaarabonnement à €15,00 (5 nummers).

Let op: Je lunch mag je zelf meebrengen, maar je kunt ook een lunchpakket boeken bij je reservering voor €6,50. Deze bestaat uit een pistoletje kaas en rauwkost, een bruin broodje kiprollade, een appel, kaassoufflé en koffie of thee. 

Reserveren
Via de buttons rechtsboven op de pagina!

Deel dit artikel: