Gelukkig niet perfect!

Eva’s Open Huis

Gelukkig niet perfect!

Dit jaar organiseert Eva (van 26 t/m 30 mei) Eva’s Open Huis. Ook dit jaar zetten zo'n 100 gastvrouwen hun huis open. Vorig jaar namen 800 vrouwen met veel plezier deel aan de eerste versie van dit landelijke Evanement. Ben jij er dit jaar ook bij? In 2014 staken we Eva’s Open Huis alleen in op het ontmoeten van (nieuwe) christenvrouwen; dit jaar geven we Eva’s Open Huis ook een thema mee: Gelukkig niet perfect.

Het beproefde concept van Eva’s Open Huis is eenvoudig: een gastvrouw bij jou in de buurt zet haar huis open voor maximaal acht gasten. Door je aan te melden neem je in de week van 26 t/m 30 mei deel aan een inspirerende ochtend, middag of avond. Tijdens Eva’s Open Huis staan ontmoeting, goede gesprekken en gezellig samenzijn centraal en dit alles onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers.


Gelukkig niet perfect

Dit jaar sluiten we aan bij Gelukkig niet perfect, het onderwerp van Eva’s Themadag, die op 11 april in Ede georganiseerd wordt.
Herken jij de zoektocht naar alle dingen die ‘moeten’ in het leven maar die meestal niet haalbaar zijn? De meesten van ons zullen allang ontdekt hebben dat perfectie als zus, collega, vriendin, moeder, dochter of kerkganger niet haalbaar is. En dat hoeft gelukkig ook niet. Maar toch hebben we er vaak geen vrede mee. Tijdens Eva’s Open Huis kijk je, samen met andere vrouwen aan de hand van de Bijbel, of het ook anders kan.

Input vanuit Eva

De gastvrouwen staan er ook dit jaar niet alleen voor. Eva zorgt voor een globale handleiding. Michelle van Dusseldorp (psycholoog en spreekster op Eva’s Themadag) schrijft speciaal voor Eva’s Open Huis een bijbelstudie met vragen en creatieve opdrachten, die gebruikt kan worden als praatstuk.

Aanmelden als gast

Enthousiast over Eva’s Open Huis? Vanaf 30 maart kun je je als gast aanmelden. Klik op de reserveerbutton rechts bovenaan. Kijk wie er bij jou in de omgeving haar huis openzet en meld je aan!
Je bent van harte welkom!

NB Eva's Open Huis is gratis toegankelijk. Maar een kleine attentie voor de gastvrouw wordt vast op prijs gesteld. :-) Deel dit artikel: