Reacties nieuwe look

Eva in beeld

Drie vrouwen kregen een nieuwe look van Eva! Lees hier hun reacties.

Simone Bouwmeester

"Ik vond het leuk om een keer mee te maken! Grappig om te zien hoe je door een ander kapsel en andere kledingstijl zo kan veranderen. Mijn nieuwe look vind ik verrassend! Ik wist niet dat ik zóveel krullen had! Een beetje wennen aan deze nieuwe look moet ik wel, normaal gesproken draag ik minder felle kleding en een andere stijl. Ik ben benieuwd of daar vanaf nu verandering in gaat komen!"

Nayomi de Groot

"Ik voelde mij echt een prinsesje, vond het heel leuk, omdat ik echt in de watten ben gelegd. Ik ben dan ook blij met het resultaat. Mijn gezicht vind ik het mooiste geworden."

Karin de Lange

"Ik vond het een traktatie dat een professional mij mooi maakte. Leuk om te zien dat dit dus eigenlijk altijd al in mij zat. Mijn dochters zullen wel lachen om mijn 'geaccentueerde’ wenkbrauwen! Op deze manier zie ik er helemaal niet oud uit!"  

Wil je weten waarom de vrouwen zich hebben opgegeven voor een nieuwe look? Lees hun verhalen in Eva 1 op pagina 20 tot en met 25. Geen abonnement op Eva? Vraag gratis een proefexemplaar aan.

Deel dit artikel: