Blogger van de maand - Over Lisse

05-03-2015 Lisse van der Groep

Blogger van de maand - Over Lisse

In de rubriek 'Blogger van de maand' schrijft iedere week een blogger voor Eva. Deze maand is dat de 22-jarige Lisse, getrouwd en altijd bezig met schrijven, eten maken en eten opeten. Op haar site Lavidalisse blogt zij over deze drie dingen.

"Eten heeft me altijd al gefascineerd. Ik las ingrediëntenlijstjes als ik boodschappen ging doen, raakte geïnspireerd van recepten die ik nog niet kende en vond het boeiend om te weten wat er nou precies in mijn eten zat. Deze interesse groeide steeds een beetje meer. Ik kocht meer receptenboeken, ben meer en lekkerder gaan koken en heb veel boeken gelezen over voeding.

Het resultaat vandaag de dag is dat ik probeer om verantwoord te koken, veel uit te proberen en zoveel mogelijk foto’s te maken van alles wat ik maak en eet!

Natuurlijk doe ik meer in het leven dan koken en eten (gelukkig maar). Ik ben net klaar met mijn bachelor Engelse- en Spaanse taalkunde. De naam van mijn blog komt ook voort uit mijn liefde voor de Spaanse taal (la vida betekent ‘het leven’). Op dit moment ben ik bezig met mijn master om vertaler Engels te worden, geniet ik van het getrouwde leven met mijn hunk, ga ik graag naar buiten en heb ik een voorliefde voor (veel) koffie en (veel) wijn." 

Nieuwsgierig naar haar persoonlijke blog? Kijk op www.lavidalisse.nl. 

Deel dit artikel: