Lezersblog - Crea-Adam

29-01-2014 - Walter Hobelman

Lezersblog - Crea-Adam

Ik ben een man. En ik lees Eva. Waarom? Omdat je op de hoogte moet blijven van wat de concurrentie allemaal doet. Concurrentie? Jazeker! Door het lezen van haar lijfblad blijft mijn vrouw op de hoogte van de trends, de do’s en de dont’s in de ‘vrouwenwereld’. En daarmee palmt ze onze twee dochters voor zich in om ‘leuke dingen te doen’ of ‘lekker creatief bezig te zijn’.

Allemaal leuk en aardig, maar dat gaat dan ten koste van de zo belangrijke vader-dochter tijd. Ik ben namelijk niet zo’n crea-Adam. En daarom lees ik nu dus Eva. Zodat ik weet wat er de komende maand kan gaan gebeuren bij ons thuis. En zo op tijd plannen kan maken om mijn dochters voor mij te winnen met nóg leukere activiteiten dan die uit Eva.

Behalve al die crea-dingen verleidt Eva mijn vrouw ook nog eens tot de aanschaf van geweldige boeken en prullaria. En tot het urenlang op de bank zitten met een kop thee binnen handbereik en Eva op schoot. En veel meer communicatie dan ‘H’m’ en ‘O’ zit er dan niet in. Dus ik geef toe: meestal verlies ik de concurrentiestrijd.

Gelukkig heb ik nog twee zonen. En een abonnement op Fox Sports Eredivisie.Walter Hobelman (49) is getrouwd met Wenda en vader van vier kinderen in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar. Hij werkt als tekstschrijver en marketing- en communicatie ZZP'er (schrijvenendoen.nl). "Ik heb een groot hart en passie voor de mensen in Oeganda en voortdurend op zoek naar en bezig met projecten om de mensen daar zelfredzaam te maken."

 
Deel dit artikel: