Visie op Facebook

Meepraten over films? Op de speciale Televisiefilm-Facebookpagina kunt u uw reactie achterlaten.

Doe mee aan het Visie-lezersonderzoek!

Doe mee aan het Visie-lezersonderzoek!

Als redactie horen we graag wat u van Visie vindt. Vindt u het ook leuk om op een ongedwongen, informele manier mee te denken over Visie, andere lezers uit uw regio te leren kennen en mee te doen aan brainstorm voor ons blad, geef u dan op voor dit evenement.

We organiseren we op 2, 4 en 9 februari 2016 drie Visie-lezersavonden.
Tijdens deze avonden wordt u uitgebreid in de gelegenheid gesteld uw mening te geven over ons magazine én gaan wij graag met u in gesprek over wat u bezighoudt en hoe we daar in ons magazine op een goede manier aandacht aan kunnen besteden. Ook houden we een brainstorm-sessie voor een thema voor Visie.

Locaties
De drie avonden worden in Hilversum, Zwolle en Dordrecht gehouden. Ze beginnen om 19:00 en duren tot maximaal 22:00. Niet alleen bent u in de gelegenheid om andere Visie-lezers te ontmoeten en de redactie achter Visie te leren kennen, samen met (een deel) van deze redactie houdt u ook een brainstorm-sessie voor een thema voor Visie.

Ook wordt u uitgebreid in de gelegenheid gesteld uw mening te geven over ons magazine.

Aanmelden
Omdat we op zoek zijn naar lezers die voldoen aan een bepaald profiel en woonplaats volgt hieronder een vragenlijst met een aantal vragen.
Wilt u graag deelnemen aan dit evenement, vul dan alstublieft eerst hier een vragenlijst in.