Visie op Facebook

Meepraten over films? Op de speciale Televisiefilm-Facebookpagina kunt u uw reactie achterlaten.

Visie-lezersavond met liedjes en verhalen
Over hoop en vertrouwen
 
EO-Visie organiseert op dinsdag 30 mei een avond met hoopvolle verhalen en liedjes in de kapel van het EO-gebouw. Het is voor iedereen wel herkenbaar: soms zijn er periodes in je leven waarin onzekerheid, verdriet of zorgen de boventoon voeren. Wat merk je dan van God? En als het juist voor de wind gaat, hoe zie je Hem dan? Matthijn Buwalda en Marco van der Straten nemen u een uur mee op reis, langs liedjes en verhalen, op zoek naar lichtpuntjes van God.

Visie-hoofdredacteur Marco van der Straten schreef een hoopgevend boek over wat hij meemaakte tijdens een moeilijke periode. In Ik val niet uit zijn hand spoort hij de lezers aan om vol te houden, juist als het leven tegenzit.

Zanger en liedschrijver Matthijn Buwalda toert langs de theaters met zijn programma Lichtjes in de mist. Zijn prachtige teksten zetten aan het denken over leven en geloven.

Praktische informatie

U bent van harte welkom om deze avond op dinsdag 30 mei bij te wonen. De kosten zijn € 10,00 inclusief het boek Ik val niet uit zijn hand t.w.v. € 9,95. Om 19.45 uur wordt u ontvangen met koffie en thee. Het programma begint om 20.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt.

Kaarten reserveren