search clock volume-down volume-up tag play pause comment twitter facebook navicon youtube

Welkom op de website van de Nederland Zingt Dag!
Zaterdag 23 april is het weer zover: de jaarlijkse Nederland Zingt Dag in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen de mooiste liederen zingen, genieten van bekende artiesten en inspirerende optredens. Het thema is 'Ik zal er zijn'. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Reserveren

Kaarten bestellen

Kaarten bestellen

De kaartverkoop is gestart! Reserveer nu uw toegangskaarten voor de Nederland Zingt Dag 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over de Nederland Zingt Dag of over het reserveren van kaarten? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Artiesten en spreker

De eerste artiesten van de Nederland Zingt Dag 2016 zijn bekend: mezzo-sopraan Maria den Hertog, Suzanne van der Velde en de broers Ariën en Wouter Vink. Spreker is Ron van der Spoel. De presentatie van de dag is wederom in handen van ds. Arie van der Veer en Mirjam Bouwman. Binnenkort onthullen we de namen van de andere artiesten, dus houdt u onze website en Facebookpagina in de gaten.

Graag stellen we Maria den Hertog en Suzanne van der Velde alvast aan u voor. Lees en bekijk hier meer!

Gratis muziek bij snel reserveren

Als u vóór 14 februari 2016 een reservering maakt voor de Nederland Zingt Dag 2016, dan krijgt u van ons 5 prachtige liederen cadeau. In de mail met de definitieve bevestiging vindt u een link waarmee u de liederen (o.a. Ik zal er zijn en God en God alleen) kunt downloaden.
Vervolgens zijn deze vanaf uw computer te beluisteren. Natuurlijk is het ook mogelijk zelf een CD te maken van de liederen, zodat u ook onderweg uit volle borst mee kunt zingen.

Impressie 2015

Bekijk hier de video's en foto's van de Nederland Zingt Dag 2015.